Neemt jouw bedrijf dit jaar ook deel aan KeiSolidair?

 

Bedenk samen met je collega's een actie

 

Ieder bedrijf is KeiSolidair op zijn eigen manier. Bij een hersteller van autoruiten - en carrosserieschade herstellen en vervangen ze één avond per jaar autoruiten en gaat de winst en het loon van de vrijwillige medewerkers naar het goede doel. Andere bedrijven bakken samen wafels en verkopen die in hun kantoren. Of houden een pop-uprestaurant open, doen mee aan een sponsorloop of organiseren een KeiSolidair feest. Allemaal vrijwillig. Meer voorbeelden en inspiratie vind je hieronder.

 

Registratieknop

                                                                                                                                                       


Meer weten over KeiSolidair?

Download hier onze uitgebreide brochure 2018 over KeiSolidair en hoe eraan deelnemen. 

De deelnemende bedrijven  2018  komen weldra online.

Contacteer ons via  011 878 599 of mail naar info@eenhartvoorlimburg.be

 


Deelnemende bedrijven KeiSolidair 2017

De medewerkers van Carglass nv werkten  op 12 oktober net zoals voorgaande jaren een avondje gratis  door ruiten te herstellen en te vervangen.  De inkomsten van dit extra uur gingen integraal naar KeiSolidair.

 


 

Logo L&TLiswood & Tache ging wederom samen met de bedrijven gevestigd in de SILO voor KeiSolidair Rocks.  Afgelopen zomer stuurden zij vier mooie keien de wereld in. Sindsdien worden die KeiSolidair van bedrijf tot bedrijf doorgegeven. Een bedrijf dat een kei aanneemt engageert zich om minstens 25€ te storten op rekening van Een Hart voor Limburg en de kei vervolgens zo snel mogelijk weer door te geven aan een volgend bedrijf.

Wilt u een van de keien naar uw bedrijf halen, laat dat dan snel weten op de Facebookpagina van KeiSolidair Rocks.

 


 

Logo KBCIn het najaar van 2017 verkocht KBC in de KBC-kantoren in Limburg KeiSolidaire tussendoortjes aan 5€/stuk. De inhoud van het pakketje was zelfs Limburgs getint: heerlijke speculaas van Vangrootloon, een appelsapje van Konings en fairtrade koffie van Rombouts. 

 

 


 

't Kapstokske is een winkel in Leopoldsburg met tweedehandskledij waar minderbeelden, jong en oud, tegen een voordelige prijs degelijke kledij kunnen vinden. In de week van de klant (van 30/09 t.e.m. 07/10) ging  de volledige opbrengst van de verkoop naar Een Hart voor Limburg. 

 


  

Wist je dat Kumpen in 2017 voor de zesde keer mee deed aan KeiSolidair? Het motto was "Gezond en gelukkig met KeiSolidair".  Op vrijdag 9 juni l.l. hielden zij hun jaarlijkse K-party. De jarigen tracteerden niet met taart, wel met een heuse live band. Er werd opnieuw meegedaan met de dodentocht. Dit leverde een schitterend bedrag van 1.000€ op. Daarnaast hopen we op het einde van het jaar opnieuw een super resultaat te kunnen bekendmaken van onze afvalrace en rookstopmarathon. Een drukke KeiSolidaire agenda voor Kumpen. 

 


  

Mathieu Gijbels en zijn medewerkers staken op vrijdag 1 december de handen uit de mouwen om samen 5.000 "Rudolf het rendier- chocolademelkzakjes" te maken en verpakken. Het enige wat de koper nog moet doen is 25 cl warme melk toevoegen. Zo konden mensen tijdens een koude winterdag genieten van een warm moment. In totaal werden er 1.250 pakketjes gemaakt, die in de week van 4 december verkocht werden.

 


  

Betaalde je vanaf 16 oktober tot en met 28 oktober 2017 contactloos bij IKEA Hasselt dan ging van iedere contacloze betaling 1 euro naar Een Hart voor Limburg.

 


  

Foederer DFK en haar medewerkers zetten graag mee hun schouders onder de actie “Keisolidair”. Het is een jaarlijkse traditie dat alle medewerkers een Sinterklaas-geschenkje ontvangen. Ondanks dat dit ieder jaar zeer gesmaakt wordt, hebben ze er in 2017 unaniem voor gekozen dat de Sint het kantoor op 6 december voorbij mag rijden, en dat hij in de plaats hiervan het bedrag van 750 € op de rekening van Keisolidair mocht overmaken.

 


  

Het JBC kookboek "JBC kookt KeiSolidair" is in het kader van Keisolidair van Een Hart voor Limburg. Het is een kookboek dat samengesteld is met allemaal lekkere, gezonde en snelle gerechtjes vanuit eigen creaties van de medewerkers van JBC. Een bundeling van meer dan 50 gerechtjes, stuk voor stuk ingezonden en geprobeerd door de #JBCfamily. Dit werd in de maand december intern verkocht waarvan de opbrengst integraal naar "Een Hart voor Limburg" ging.

 

 


Uit sympathie dragen deze organisaties en bedrijven hun steentje bij voor KeiSolidair 2017:

 

logo YAR Logo Fintegra
logo YAR Logo Fintegra
logo YAR Logo Fintegra
logo YAR Logo Fintegra
logo YAR Logo Fintegra
logo YAR Logo Fintegra

 


Waarom kiezen bedrijven voor Een Hart voor Limburg? 

 

Zij geloven in de kracht van Het Streekfonds en zijn ervan overtuigd dat ze op deze wijze waarde kunnen toevoegen aan de projecten van het Streekfonds Een Hart voor Limburg.

 

Op deze manier staan ze samen in voor de verbetering van de levenskwaliteit in onze mooie regio Limburg met onze focus op kinderen. Want enkel daarvoor doen ze dit uiteraard!

 

Hun inspanning leidt tot realisaties van talrijke grote én kleine projecten in Limburg die rechtstreeks én onrechtstreeks echt dat verschil maken voor kinderen en jongeren in Limburg.
 

De ingezamelde middelen worden door Een Hart voor Limburg ingezet voor de financiële ondersteuning van projecten en doordat we ook meer en meer naar de voorgrond treden als innovator en bruggenbouwer kunnen we ook op die manier meer kansen creëren voor kinderen en jongeren met een beperking en in kansarmoede.