Neemt jouw bedrijf dit jaar ook deel aan KeiSolidair?

 

Bedenk samen met je collega's een actie

 

Ieder bedrijf is KeiSolidair op zijn eigen manier. Bij een hersteller van autoruiten - en carrosserieschade herstellen en vervangen ze één avond per jaar autoruiten en gaat de winst en het loon van de vrijwillige medewerkers naar het goede doel. Andere bedrijven bakken samen wafels en verkopen die in hun kantoren. Of houden een pop-uprestaurant open, doen mee aan een sponsorloop of organiseren een KeiSolidair feest. Allemaal vrijwillig. Meer voorbeelden en inspiratie vind je hieronder.

 

Registratieknop

 

 Of doe mee met onze kant-en-klare acties

 

Heb je er wel zin in maar weet je niet meteen hoe eraan te beginnen? Ieder jaar presenteren we enkele kant-en-klare acties waar u als bedrijf of organisatie kan aan deelnemen. 

 

1. Verpak en verkoop KeiSolidaire kaarsenpakketten

Wij leveren alles aan en jullie verpakken die in de meegeleverde zakjes tot mooie pakketjes. Verkopen maar!

Deelnemen is eenvoudig, plezant en teamversterkend. De opbrengst gaat integraal naar de projecten van Een Hart voor Limburg.

 

Meer weten? Contacteer ons op 011 878 599 of stuur een mailtje naar

 

 

2. KeiSolidair Rocks

 

Onze communicatiepartner Liswood & Tache stuurde afgelopen zomer vier mooie keien de wereld. Sindsdien worden die KeiSolidair van bedrijf tot bedrijf doorgegeven. Een bedrijf dat een kei aanneemt engageert zich om minstens 25€ te storten op rekening van Een Hart voor Limburg en de kei vervolgens zo snel mogelijk weer door te geven aan een volgend bedrijf.

Wilt u een van de keien naar uw bedrijf halen, laat dat dan snel weten op de Facebookpagina van KeiSolidair Rocks.

                                                                                                                                                       


Meer weten over KeiSolidair?

Download hier onze uitgebreide 2017 folder over KeiSolidair en hoe eraan deelnemen. 

De 2018 folder komt weldra online.

Contacteer ons via  011 878 599 of mail naar 

 


Deelnemende bedrijven KeiSolidair 2017

De medewerkers van Carglass nv werken  op 12 oktober net zoals voorgaande jaren een avondje gratis  door ruiten te herstellen en te vervangen.  De inkomsten van dit extra uur gaan integraal naar KeiSolidair.

 


 

Logo L&TLiswood & Tache gaan wederom samen met de bedrijven gevestigd in de SILO voor KeiSolidair Rocks. 

 


 

Logo KBCOok dit najaar kan u in de KBC-kantoren in Limburg KeiSolidaire tussendoortjes kopen aan 5€/stuk. De inhoud van het pakketje is zelfs Limburgs getint: heerlijke speculaas van Vangrootloon, een appelsapje van Konings en fairtrade koffie van Rombouts. 

 

 


 

't Kapstokske is een winkel in Leopoldsburg met tweedehandskledij waar minderbeelden, jong en oud, tegen een voordelige prijs degelijke kledij kunnen vinden. In de week van de klant (van 30/09 t.e.m. 07/10) gaat de volledige opbrengst van de verkoop naar Een Hart voor Limburg. Alle klanten krijgen op 30/09 een glaasje aangeboden. 

 


  

Wist je dat Kumpen in 2017 voor de zesde keer mee deed aan KeiSolidair? Het motto luidt dit jaar "Gezond en gelukkig met KeiSolidair".  Op vrijdag 9 juni l.l. hielden zij hun jaarlijkse K-party. De jarigen tracteerden niet met taart, wel met een heuse live band. Er werd opnieuw meegedaan met de dodentocht. Dit leverde een schitterend bedrag van 1.000€ op. Daarnaast hopen we op het einde van het jaar opnieuw een super resultaat te kunnen bekendmaken van onze afvalrace en rookstopmarathon. Een drukke KeiSolidaire agenda opnieuw voor Kumpen. 

 


  

Mathieu Gijbels en zijn medewerkers steken op vrijdag 1 december de handen uit de mouwen om samen 5.000 "Rudolf het rendier- chocolademelkzakjes" te maken en verpakken. Het enige wat de koper nog moet doen is 25 cl warme melk toevoegen. Zo kunnen mensen tijdens een koude winterdag genieten van een warm moment. In totaal zullen er 1.250 pakketjes gemaakt worden, die in de week van 4 december verkocht worden.

 


  

Betaal je vanaf 16 oktober tot en met 28 oktober contactloos bij IKEA Hasselt dan gaat van iedere contacloze betaling 1 euro naar Een Hart voor Limburg.

 


  

Foederer DFK en haar medewerkers zetten graag mee hun schouders onder de actie “Keisolidair”. Het is een jaarlijkse traditie dat alle medewerkers een Sinterklaas-geschenkje ontvangen. Ondanks dat dit ieder jaar zeer gesmaakt wordt, hebben we er dit jaar unaniem voor gekozen dat de Sint het kantoor op 6 december voorbij mag rijden, en dat hij in de plaats hiervan het bedrag van 750 € op de rekening van Keisolidair mag overmaken.

 


  

Het JBC kookboek "JBC kookt KeiSolidair" is in het kader van Keisolidair van Een Hart voor Limburg. Het is een kookboek dat samengesteld is met allemaal lekkere, gezonde en snelle gerechtjes vanuit eigen creaties van de medewerkers van JBC. Een bundeling van meer dan 50 gerechtjes, stuk voor stuk ingezonden en geprobeerd door de #JBCfamily. Dit wordt in de maand december intern verkocht waarvan de opbrengst integraal naar "Een Hart voor Limburg" gaat.

 

 


Uit sympathie dragen deze organisaties en bedrijven hun steentje bij voor KeiSolidair 2017:

 

logo YAR Logo Fintegra
logo YAR Logo Fintegra
logo YAR Logo Fintegra
logo YAR Logo Fintegra
logo YAR Logo Fintegra
logo YAR Logo Fintegra

 


Waarom kiezen bedrijven voor Een Hart voor Limburg? 

 

Zij geloven in de kracht van Het Streekfonds en zijn ervan overtuigd dat ze op deze wijze waarde kunnen toevoegen aan de projecten van het Streekfonds Een Hart voor Limburg.

 

Op deze manier staan ze samen in voor de verbetering van de levenskwaliteit in onze mooie regio Limburg met onze focus op kinderen. Want enkel daarvoor doen ze dit uiteraard!

 

Hun inspanning leidt tot realisaties van talrijke grote én kleine projecten in Limburg die rechtstreeks én onrechtstreeks echt dat verschil maken voor kinderen en jongeren in Limburg.
 

De ingezamelde middelen worden door Een Hart voor Limburg ingezet voor de financiële ondersteuning van projecten en doordat we ook meer en meer naar de voorgrond treden als innovator en bruggenbouwer kunnen we ook op die manier meer kansen creëren voor kinderen en jongeren met een beperking en in kansarmoede.