De inzamelactie van Een Hart voor Limburg bracht in totaal maar liefst 10 347 euro op.

De Limburgse leden-ondernemingen van Voka-KvK Limburg werden tijdens ‘Applaus’ (Jaarvergadering) opgeroepen door regisseur Stijn Coninx (voorzitter van Een Hart van Limburg) om een spaarpotje op de werkvloer te plaatsen.

Het doel? Hun medewerkers aansporen om elk één euro te geven, want met die euro kunnen we Limburgse kinderen een betere toekomst geven.

 

Wanneer het goed gaat met onze bedrijven en wanneer er massaal veel Limburgers aan het werk zijn, moeten we extra solidair zijn met zij die het minder goed hebben.

Daarom riep Voka-KvK Limburg Limburgse ondernemingen op om één euro per werknemer aan Een Hart voor Limburg te schenken.

Deze actie gaat niet over de grootte van de bijdrage, maar wel om de steun van het Limburgse bedrijfsleven. Samen met haar leden-ondernemingen wilde Voka – KvK Limburg kinderen die het minder goed hebben een hart onder de riem steken.

65 bedrijven

65 bedrijven deden een storting of kwamen naar het ‘Huis van de Limburgse Ondernemer’ om hun gevulde spaarpot af te geven. Resultaat? Een totaalbedrag van 10 347,27 euro.

Met dit geld wil Een Hart voor Limburg een betere toekomst geven aan Limburgse kinderen. In de eerste plaats gaat het om kinderen met een beperking. Dat zijn zieke kinderen, kinderen met fysieke of mentale handicap, kinderen met emotionele of gedragsproblemen en kinderen met leer- of ontwikkelingsstoornissen. Daarnaast is er ook ruimte voor kinderen die leven in kans armoede en zo de aansluiting met de maatschappij mislopen.

Een woord van dank voor de gulle leden-ondernemingen is dus zeker op zijn plaats. Een welgemeende merci aan alle bedrijven die hun groot hart voor Limburg hebben getoond.

 

Ga terug naar overzicht