Maar liefst 58 bedrijventeams (een absoluut record) streden woensdagavond voor de titel van de Snuggerste Staf in de Barrier in Houthalen. 
De Snuggerste Staf is een bedrijvenquiz voor directie en medewerkers van Limburgse Bedrijven met een Hart voor Limburg.  Deze quiz, die trouwens niet van de poes is, werd reeds voor de 11de maal georganiseerd door VKW Limburg, RCA, ING, Deloitte in samenwerking met De Barrier, Festarent en de L&M Band. 

Het was een boeiende spannende avond vol spel, plezier en vertier.  Vragen ‘uit de boekskes, actualiteit, politiek, micro-macro tot zelfs ‘Waar is Wally’ deden menig quizzer de wenkbrauwen fronsen. Uiteindelijk werd het team van ADVOCOM gekroond tot  “Snuggerste Staf 2018 ”.  Zij werden gevolgd door het team NET.GESLAAGD (Limburg.Net)  op plaats 2 en IQMEN (Acumen Consulting)  op plaats 3. 
De Advocommers worden uitgenodigd door Giovanni Oosters (Vous-Lé-Vous) om met een lekker etentje hun overwinning te vieren.

De organisatoren van deze avond Elke Buelens (VKW), Sara Vanaenrode & Alphonse Hauben (ING), Gerrit Van Goethem (RCA), Hannes Poelmans & Joris Cortvriendt (Deloitte) overhandigden een mooie  cheque van 14.500 euro aan Stijn Coninx (voorzitter EHvL), Cynthia Reekmans (ambassadrrice EHvL) en Kristie Deckers (Coördinator EHvL).  

Deze middelen gaan integraal naar projecten die ondersteuning bieden aan maatschappelijk kwetsbare kinderen in Limburg. (www.ehvl.be)

Ga terug naar overzicht