Goeddoen was nog nooit zo leuk

Een Hart voor Limburg organiseert ook dit jaar weer Collega’s voor Kinderen.

Met deze solidariteitsactie willen we zoveel mogelijk Limburgse bedrijven geld laten inzamelen voor de kwetsbaarste kinderen en jongeren in onze provincie.

Brainstorm met je collega’s over een leuke actie, ga samen aan de slag en bouw mee aan een betere toekomst voor onze kinderen.

Deelnemen aan Collega’s voor Kinderen is kinderspel!

  1. Stap 1: Bedenk samen met de collega’s een actie

  2. Stap 2: Registreer jullie actie op ons online actieplatform 

  3. Stap 3: Organiseer jullie actie tussen nu en 31 december. 

  4. Stap 4: Deel jullie actie op social media en zet zo andere bedrijven aan om ook mee te doen. Gebruik hierbij zeker de #EHvL #collegasvoorkinderen #kinderenkansengeven #samenmakenwehetverschil #samenbouwenaandetoekomst

  5. Stap 5: En geniet van jullie actie! Laat ons zeker de uitkomst weten, die zetten wij uiteraard graag in the picture.

Wie geen inspiratie heeft en liever kiest voor onze kant-en-klare actie "KOEKENTROEF" heeft dit najaar een koekske bij de koffie!

  1. Stap 1: ONTDEK en BESTEL voor 26 oktober onze koekjesdozen van Jules Destrooper via deze linkDeze koekskesdozen zijn exclusieve producten, ze zijn dus niet in deze vorm/inhoud in de winkel te vinden.

  2. Stap 2: Je betaalt rechtstreeks op de veilige betaalpagina. In de webshop is het mogelijk gemaakt dat je een factuur kan aanvragen van zodra je voor minimaal € 300 besteld. De koekskesdozen zijn trouwens ook ideaal als eindejaarsgeschenk 😉

  3. Stap 3: AFHALEN kan op vrijdag 9 december 2022 vanaf 9u30 tot uiterlijk 15u te Mediahuis Hasselt, Herkenrodesingel 16. Bij grote bestellingen, nemen wij contact met je op om je te vertellen hoe je bestelling bij jou raakt.

Je hebt de kans om van de grond te gaan!

Om het echt helemaal koekkoek te maken, is er ook een prijs te winnen.

Heeft Een Hart voor Limburg het grootste aankoopbedrag op het einde van de actie, dan winnen wij een luchtballonvaart voor 8 personen die we verloten onder al onze koekskesloerders.

De ballonvaart dient ingepland te worden tussen 1/12/2022 en 30/06/2023 .