De Warmste Truckrun 2022

Datum
Organisatie
Gouden Truckers vzw
Locatie
Trixxo Arena Hasselt
TruckRuniek

De Gouden Truckers, of GoTru’s afgekort, is een groep van gepassioneerde vrachtwagenchauffeurs. Deze chauffeurs beoefenen hun job met hart en ziel maar voelen ook dat het beroep niet altijd in het beste daglicht staat. Daarom organiseren zij jaarlijks De Warmste Truckrun waarbij de aandacht gevestigd wordt op verkeersveiligheid tvv enkele goede doelen; waaronder jaarlijks Een Hart voor Limburg. Wist je trouwens dat het hele event steeds alcohol-vrij is? Veiligheid staat met stip op de agenda, op en rond het evenementenplein.

Wat is er te doen?

Voor de bezoekers is de inkom gratis. Je moet niet vooraf reserveren. Verscheidene constructeurs komen hun allernieuwste pareltjes showen op de Truckshow. Er is een chauffeursmarkt, een vacaturemarkt, een netwerkmoment,... Ook aan de hongerigen is gedacht, je kan op het terrein diverse eetgelegenheden vinden. De hele dag volg FM Goud het event op de voet. Zij verzorgen de muziek op het terrein. Er is ren heuse Kids Zone om ook de kleintjes een onvergetelijke dag te bezorgen.

De inschrijvingen voor de truckers om mee te doen is reeds open. Alle info kan je vinden op: https://goudentruckers.be/warmste-truckrun/

Opnieuw zorgt Een Hart voor Limburg voor de TruckRuniek; waarbij kwetsbare kinderen en jongeren uit onze projecten de kans krijgen mee te rijden in de leukste run van het jaar. In een colonne vertrekken een 100-tal trucks onder begeleiding van politie voor een run van een uur in en rond Hasselt. Een event waar mening kinderen en jongeren naar uitkijkt 💙.

Er is nog steeds plaats om in te schrijven voor de TruckRuniek. Stuur snel een mailtje naar info@ehvl.be