ROND-JE Limburg 2023

Datum
Categorie
Beweeg
Organisatie
Bioracer
Locatie
Sportpark de Katteberg – Zeepstraat 46 – 3740 Bilzen
ROND-JE Limburg 2023

Voor de eerste keer organiseert Bioracer "ROND-JE Limburg" samen met "De Bioracer Bilzen Classic", een fietshappening voor jonge en oude wieler­toeristen, korte of lange rit.

De toerritten gaan via Belgisch (de 105 en 150 km ook Nederlands) Limburg en Wallonië. Voor het eerst organiseren ze naast de traditionele wegritten een echte gravelrit. En als klapper natuurlijk het klassieke ROND-JE Limburg van maar liefst 307 kilometer.

De Bioracer Bilzen Classic maakt trouwens sinds 2006 deel uit van de VWB kalender en kreeg omwille van zijn uitstekende kwaliteit meteen de erkenning als semi klassieker (rit cat 1).

De opbrengst van ROND-JE Limburg en de Garvel Rit is tvv Een Hart voor Limburg en vzw De Kleine Prins

Alle info en inschrijvingen: klik hier

Ter info: Wie is vzw De Kleine Prins?

Kleine Prins is in 2014 precies 40 jaar geleden opgericht door de ouders van een kind met kanker. Inmiddels is de vzw uitgegroeid tot een grote groep vrijwillige medewerkers die zich in Limburg met hart en ziel inzet voor kinderen die voor de leeftijd van 18 getroffen worden door een vorm van kanker of een andere levensbedreigende ziekte. Een groot deel vrijwilligers zijn ouders die de storm die de diagnose kanker bij een kind betekent, uit eigen ervaring kennen. Kleine Prins is hun netwerk waarbinnen ze kennis, ervaring en relaties met andere ouders en kinderen delen. Kleine Prins wil jullie hele gezin bijstaan met emotionele, materiële en financiële steun.