Sterrendiner

Datum
Organisatie
Een Hart voor Limburg
Locatie
Hangar 58
Sterrendiner 2023

We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan ons ALLERLAATSTE Sterrendiner, een exclusief evenement op 6 december in Hangar 58, waar we de hoogtepunten van 20 jaar Een Hart voor Limburg zullen vieren.

Tijdens dit bijzondere diner zullen we u verwennen met een gastronomisch festijn. Onze getalenteerde sterrenchefs hebben een meesterlijk menu samengesteld dat wordt vergezeld door bijpassende Limburgse wijnen. Geniet van verfijnde smaken, elegante presentaties en verrassende combinaties die uw smaakpapillen betoveren.

Maar ons Sterrendiner biedt meer. Naast het gastronomische aspect van de avond hebben we nog meer verrassingen voor u in petto! Op het podium zullen artiesten optreden die u laten swingen en ontroeren. Als klap op de vuurpijl veilen we de prachtige kunsteenden uit de Duckparade Expo Hasselt 2023, waarbij bekende namen zoals Piet Stockmans, Marylène Madou en Ben Peeters hun creativiteit hebben gevierd op onze gevederde vrienden. Er is dus voldoende entertainment om uw avond sprankelend te maken.

IK RESERVEER HIER MIJN TAFEL

INFO VEILINGSTUKKEN

De opbrengst van dit evenement gaat volledig naar projecten die de kansen van Limburgse kinderen en jongeren in kwetsbare posities bevorderen. We kijken er enorm naar uit om u te verwelkomen op ons betoverende Sterrendiner, waar we samen 20 jaar Een Hart voor Limburg vieren.