Ik geef steun

Iedereen kan een bouwsteentje bijdragen! Dáár waar het telt.

Een Hart voor Limburg heeft je nodig. Want alleen met jouw steun kunnen we kansen realiseren en dromen waarmaken. Zorgen voor een betere samenleving is geen rocket science. Iedereen kan het en begint gewoon als je de deur uit gaat. Dichtbij. Omdat iedereen ergens op een plek woont waar kinderen of jongeren in kwetsbare posities een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Jouw bijdrage heeft een rechtstreeks effect op de toekomst van een kind.

Bij jou in de buurt – lokale impact – verbindend – warm – kleinschalig – concreet – mensen helpen die mensen helpen – duurzaam – schenkers – doeners – aangenaam – teambuilding – door en voor Limburg - voor onze toekomst.

ook u kunt helpen

BEWEEG

Met een sportieve actie steek je een tandje bij. Fietsen, wandelen, lopen, zwemmen,... alles kan. Bepaal je eigen target en laat je sponseren. Doen!

Lees verder

BEDENK

Wil je als individu of met jouw organisatie, bedrijf of gemeente een actie opzetten waarvan de opbrengst wordt geschonken aan Een Hart voor Limburg? Van een benefietconcert, bedrijfsfeest, snoepjesverkoop tot spaghettifeest. Fantastisch! 

Lees verder

SCHENK

De eenvoudigste manier om te steunen is door middel van een gift. Maar wist je dat je ook bij een bijzondere gebeurtenis in je leven zoals een geboorte, verjaardag of huwelijk een warme gift kan vragen t.v.v. Een Hart voor Limburg?

Lees verder

Bloemen noch kransen

Het is je misschien al opgevallen dat nabestaanden in een rouwbrief vragen om een storting te doen voor een goed doel in plaats van bloemen of kransen in ontvangst te nemen.

Lees verder

Nalatenschap

Steeds meer mensen maken met een testament een bewuste keuze over de bestemming van hun bezit na hun overlijden. In je laatste wilsbeschikking kan je laten opnemen dat je een bepaald bedrag wilt doneren aan Een Hart voor Limburg. 

Lees verder

Heb je nog vragen?

Petronella Zelissen

Petronella helpt je graag verder via 011 87 83 13.

Contacteer Petronella via e-mail