17 jul 2021

SAMEN voor Limburg in nood

Noodweer 2021

Onze provincie is hard getroffen door het noodweer van de afgelopen dagen. Heel wat Limburgse gezinnen hebben materiële en menselijke schade opgelopen. Een mooie zomer valt voor honderden Limburgers letterlijk in het water.
 
Het Streekfonds Een Hart voor Limburg, de Provincie Limburg, Het Belang van Limburg en TV Limburg nemen samen, als de 4 grote Limburgse vertegenwoordigers, hun verantwoordelijkheid op en slaan de handen in mekaar om de grote solidariteit die op gang komt te coördineren. De komende weken zullen we gebruiken om de noden op te lijsten en in overleg te bepalen waar de centen het meest nodig zijn.

Zo kunnen we ervoor zorgen dat de ingezamelde middelen efficiënt gebruikt worden en dus terecht komen, daar waar ze het meest nodig zijn. Belangrijk om weten is dat de middelen zullen gebruikt worden daar waar geen aanspraak kan gemaakt worden op verzekerings -of overheidssteun.
 
Wil ook jij de vele getroffen gezinnen steunen? 
Stort dan vandaag je gift nog op het rekeningnummer BE79 7333 7333 3933 - BIC KREDBEBB met de gestructureerde mededeling ***185/0110/02522***
Giften vanaf 40€ geven recht op een fiscaal attest.


DANK JE WEL

SAMEN voor Limburg in nood - 2