TVL Trots op Limburg

TVL is hét nieuwsmedium in Limburg. Dagelijks kijken 212.000 Limburgers naar onze uitzendingen en daarmee is TVL de best scorende regionale zender van België. Elke dag brengt het TVL nieuws naast feiten en meningen, duiding over de Limburgse actualiteit.

Maar TVL is meer dan nieuws alleen. We bieden een waaier aan programma’s voor en over de provincie, de Limburgse steden en gemeenten, sport, economie, lifestyle, onderwijs, cultuur, het verenigingsleven en het dagdagelijkse leven van de Limburgers. Bovendien zendt TVL elke namiddag het erg populaire, drie uur durende ‘live’ programma ‘studioTVL’ uit. Een programma vol informatie, ontspanning en amusement. TVL is de enige Vlaamse televisiezender die een dergelijk programma maakt. In ‘studio TVL’ ging de aandacht eerder al uit naar ‘Een Hart voor Limburg’. Wekelijks werden hier de verschillende projecten voorgesteld. De absolute apotheose was de slotuitzending op 26 december 2007.

Vanuit de centrale gedachte ‘Trots op Limburg’ streeft TVL ernaar om een zo compleet mogelijk beeld te geven van het leven in Limburg en wil TVL een bindmiddel zijn tussen alle Limburgers. ‘Een Hart voor Limburg’ sluit helemaal bij dit idee aan en onderstreept de maatschappelijke betrokkenheid van TVL met de provincie. Vanzelfsprekend dragen wij dit project een warm hart toe en wensen wij ons te engageren om er een succes van te maken.

www.tvl.be