Onze provincie Limburg heeft alle troeven in huis zowel op cultureel, culinair als economisch vlak: heerlijke restaurants, mooie toeristische plekken, rijke culturele gemeenschappen enz. Maar helaas verteld ons de realiteit dat niet iedere Limburger ook de kansen heeft/krijgt om hiervan te genieten. We kunnen niet onder stoelen of banken steken dat de noden binnen Limburg best groot zijn; zichtbaar en onzichtbaar.

Door puur toeval raakten we in contact met Het Streekfonds Een Hart voor Limburg. En dat heeft ons aan het nadenken gezet. Een organisatie die zich inzet voor kinderen én jongeren (onze toekomst ndv.) die minder kansen hebben/krijgen; daar zetten wij als Hemera graag onze naam achter. Maar sta me toe ons even voor te stellen.

Hemera, The Service Company is een organisatiebureau voor evenementen. Gespecialiseerd in de logistieke ondersteuning van huurmateriaal; opbouw/afbouw en transport. Wij zien alles écht als een uitdaging!  Van grote tot kleine vragen. Wij helpen u graag. Daar maken wij het verschil. Want met onze naamkeuze Hemera; de Griekse godin van de dag; telt voor ons effectief elke dag.


Wij staan voor top service. Kwaliteit, originaliteit en perfectie zijn onze prioriteiten. Een evenement is voor ons meer dan alleen een project; het is een passie die door ons merg en been loopt.

Wij, Hemera, zijn een jong en enthousiast bedrijf zelf in volle ontdekking en bloei. Wij zijn ervan overtuigd dat we met Hemera ons steentje kunnen bijdragen aan de projecten en realisaties van Het Streekfonds Een Hart voor Limburg. Op deze manier samenwerken; ons engagement voor Een Hart voor Limburg inbakken in het DNA van Hemera; dat geeft ons superveel voldoening!


Martijn Nys en Joeri Leenders

 http://www.hemeraservices.be