23 jan 2020

Peppe en Gijbels steunen Een Hart voor Limburg met 16.000 euro

Niet toevallig werd maandagmiddag de cheque overhandigd in restaurant La Botte in Genk.
Het was immers topchef Peppe Giacommazza die mee zijn schouders onder project te zetten.
Hij zorgde voor de samenstelling van de zakjes.
Eind vorig jaar hadden tachtig medewerkers van Mathieu Gijbels zich vrijwillig aangeboden om mee te werken aan de actie. Zij zorgden voor de verpakking en een persoonlijke boodschap op elk pakje. Herman Verwimp, directeur van het bedrijf Mathieu Gijbels: “Alle pakjes zijn zo goed als volledig uitverkocht. We hebben zelf het bedrag naar boven afgerond.
Dat betekent dat we een cheque van 16.000 euro kunnen overhandigen aan Een Hart voor Limburg.”
“We hebben er als bedrijf ook bij gewonnen”, zegt Gijbels. “Je kan bijna geen betere teambuilding bedenken. We hebben al meermaals een teambuilding georganiseerd, maar deze zal onze mensen
toch het meest bijblijven. Bovendien houden ze er een warm gevoel aan over. Onder meer omdat
ze op die manier bijdragen aan een goed doel. Ik hoop dat we met dit project ook andere bedrijven
kunnen inspireren om een gelijkaardige actie te organiseren. Ook Peppe zijn we dankbaar. Hij heeft zich belangeloos ingezet en zorgde door zijn medewerking voor stevige marketingpower.”

Cheque overhandiging Gijbels Granola 2019