Onze ambassadeurs 

Negen bekende Limburgers verbinden zich ertoe om als ambassadeur voor Een Hart voor Limburg op te treden.  Door hun deelname aan verschillende activiteiten van het Streekfonds willen zij u over de streep halen om hun voorbeeld te volgen en samen mee te helpen aan de toekomst van Limburg.

Waarom zij zich engageren voor Een Hart voor Limburg, vindt u in hun getuigenissen hieronder:
 

Andrea Croonenberghs

Andrea Croonenberghs “Je moet in dit leven geluk hebben. Met het land waarin je geboren wordt, het gezin waarin je opgroeit, de erfelijkheid die je meedraagt. Kinderen die weinig kansen krijgen verdienen al onze steun. Wij moeten zorgen dat er voor hen en met hen iets gebeurt dat perspectieven creëert. Een Hart voor Limburg steunt projecten die er toe doen, die kinderen opvoeden, verzorgen, troosten, integreren, informeren, ontspannen, taalvaardig maken. Mijn steun hebben ze!”

 

Cynthia Reekmans

 Cynthia Reekmans“Als Limburgse meewerken aan Een Hart voor Limburg is een vanzelfsprekendheid. Als we samen iets kunnen verwezenlijken, mensen en kinderen helpen, dan hebben we iets waar we in Limburg trots op kunnen zijn.”

 

Dana Winner

Dana Winner“Meestal ben ik een twijfelaar en duurt het een poosje vooraleer ik een beslissing neem, maar toen mij gevraagd werd om ambassadrice voor Een Hart voor Limburg te worden, hoefde ik geen seconde na te denken. Met heel mijn hart heb ik onmiddellijk ja gezegd. Als Limburgse vind ik het belangrijk om dit liefdadigheidsplatform voluit te steunen. Wat ik zo mooi én goed vind aan Een Hart voor Limburg is dat de organisatie gebaseerd is op het prachtige principe van samenwerking en dat men streeft naar duurzame oplossingen. Bovendien gaan de opbrengsten naar meerdere projecten waardoor Een Hart voor Limburg verschillende mensen gelukkig maakt. Bijzondere aandacht gaat daarbij uit naar de kwetsbare kinderen en jongeren in onze maatschappij. Als moeder besef ik maar al te goed hoe belangrijk het is dat elk kind de juiste kansen krijgt. De kinderen en jongeren van vandaag zijn de toekomst van morgen. Het is daarom dat Een Hart voor Limburg op al mijn steun kan rekenen.”

Koen Buyse

Koen Buyse“Als ik te horen krijg dat ik via mijn ‘bekendheid’ een goed doel kan steunen, dan aarzel ik niet al te lang. Ik ben ontzettend tevreden dat ik mijn steun kan betuigen aan een goed doel zoals Een Hart voor Limburg. Want niet alleen muziek zal altijd belangrijk voor me zijn, maar ook Limburg in al zijn verscheidenheid. Als ik daar simpelweg als ‘Koen Buyse van Zornik’ een steun in kan zijn, dan is mijn antwoord volmondig ja! Een hart voor muziek, een hart voor Limburg.”

Luc Appermont

Luc Appermont“Als rasechte Limburger vind ik het niet meer dan normaal dat ik mij inzet voor mijn streekgenoten wanneer ik daar de mogelijkheid toe heb. Waar in het buitenland ik mij ook bevind, het valt mij steeds op dat Limburgers elkaar weten te vinden met een solidariteit die typisch is voor onze provincie. Het is mijn innigste wens dat alle inwoners van Limburg het even goed hebben. Vandaar ook dat ik bijzonder graag mijn steun verleen aan een project als Een Hart voor Limburg.”

 
Stefan Everts

Stefan Everts“Ik heb er geen seconde aan getwijfeld om als ambassadeur voor Een Hart voor Limburg op te treden. Mijn persoonlijke ervaring heeft me geleerd dat Een Hart voor Limburg een goed gestructureerde organisatie is met een goede reputatie en een goed imago. Tijdens mijn actieve carrière heb ik van zo vele mensen zoveel steun gekregen, in goede en minder goede tijden. Ik vind het dan ook mijn plicht om op één of andere manier steun terug te geven aan mensen die het minder goed hebben. Het verheugt me als ik mensen kan helpen en blij kan maken. Maar mijn allergrootste motivatie is het feit dat ik een zwak heb voor zieke en achtergestelde kinderen. Daar wil ik me zeker altijd voor blijven inzetten.”   
  

Jelle Vossen

 Jelle Vossen"Als ambassadeur voor Een Hart voor Limburg wil ik mij engageren om maatschappelijk kwetsbare kinderen te ondersteunen. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om op jonge leeftijd al zijn dromen te verwezenlijken, maar dankzij de vele projecten van Een Hart voor Limburg kunnen kinderen toch heel mooie dingen meemaken. Daar wil ik met plezier aan meewerken."

 

Hanne Troonbeeckx

Hanne Troonbeeckx"Een Hart voor Limburg is heel persoonlijk en heel dichtbij. Het voelt aan alsof ik mensen persoonlijk een hart onder de riem kan steken.Er zijn zoveel goede doelen die ik zou kunnen steunen, maar het geeft mij voldoening dat ik projecten uit de buurt kan steunen. Steun geven kan op verschillende manieren, zoals aanwezig zijn op evenementen zoals het Sterrendiner."

 

Pieter Gerkens

 

 

"Ik ben er trots op om Limburger te zijn. Dus toen ik de blije gezichten van de kinderen op één van de talloze projecten van Een Hart voor Limburg zag en men mij later vroeg om ambassadeur te worden moest ik ook geen seconde nadenken. Het is niet voor elk kind even vanzelfsprekend om zijn weg te vinden in deze maatschappij. Daarom vind ik het een schitterend initiatief, waardoor ook de maatschappelijk kwetsbare kinderen in Limburg de nodige kansen krijgen. Vandaar dat ik mij ook graag engageer voor Een Hart voor Limburg."