Onze partners

Al sinds het begin kan Een Hart van Limburg rekenen op een aantal waardevolle partners, die de werking van het streekfonds ondersteunen. Steeds meer bedrijven zien het belang in van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door een partnership te sluiten met Streekfonds Een Hart voor Limburg toont een onderneming haar betrokkenheid bij de samenleving. Het is een waardevolle manier om die betrokkenheid concreet om te zetten in actie.

Heeft uw bedrijf interesse om ook partner te worden van het Streekfonds, neem dan contact op 011 878 599 of mail naar 


De partners van Een Hart voor Limburg faciliteren het werk van het Streekfonds op heel wat verschillende manieren: door financiële steun, of door praktische ondersteuning.

 

STRUCTURELE PARTNERS

De structurele partners garanderen het Streekfonds financiële steun voor ten minste 3 jaar en ondersteunen zo de algemene werking van het Fonds.
Het Streekfonds stelt de bedrijfswereld verschillende soorten partnerships voor. 


GOUDEN PARTNERS

 

ZILVEREN PARTNERS

 

 

BRONZEN PARTNERS

 

MEDIAPARTNERS

Concentra Media was de initiatiefnemer voor de actie Een Hart voor Limburg en richtte in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting het Streekfonds op. Het Belang van Limburg en TV Limburg engageren zich op langere termijn als vaste mediapartners van het Streekfonds.

 

LOGISTIEKE PARTNERS

Bedrijven die het Streekfonds steunen door het verlenen van diensten, leveren een belangrijke bijdrage aan het functioneren van het Streekfonds.