KIDS vzw

KIDS vzw biedt dagopvang, onderwijs, verblijf en mobiele begeleiding aan minderjarigen en volwassenen met doofheid of slechthorendheid, taal- en spraakstoornissen en autisme-gerelateerde problematieken. Met meer dan 1500 cliënten en 625 medewerkers presenteert het KIDS zich als een grote voorziening in Limburg en Vlaams Brabant én gekend in heel Vlaanderen voor haar expertise!

Project: Talentenfestival KIDSPOP

In het kader van een project “Fata Morgana, KIDS mañana” heeft TV-gezicht Geena Lisa KIDS gevraagd om 5 uitdagingen tot een goed einde te brengen, uitdagingen die beroep doen op alle talenten binnen en buiten KIDS. 

Tijdens de spannende slotapotheose op zondag 5 mei 2019 kreeg KIDS in een volle feesttent haar welverdiende 5 sterren voor volgende uitdagingen:

  • Van 1 februari tot 5 mei 2019 werden 1 miljard wandelstappen ruim overschreden en kreeg KIDS een eigen wandelpad! KIDS kreeg werkelijk medestand vanuit alle hoeken van de wereld en de meerwaarde van wandelen werd voor iedereen snel duidelijk.
  • Het KIDS-lied “Haal het beste uit jezelf!” werd een muzikale hoogvlieger. Met veel én warm enthousiasme werd de opdracht uitgevoerd om met 150 actieve deelnemers het lied met muzikale begeleiding te brengen én met ondersteuning van gebaren en dansmoves.
  • 2000 ovengeesten dienden tot leven geroepen te worden als geluksbrengers….niet minder dan 2800 ovengeesten werden gemaakt én gebakken door alle KIDS-betrokkenen. 
  • “Culinair Solidair” groeide uit tot een onvergetelijk eetfestijn waar op discrete wijze 100 kansarme deelnemers actief betrokken werden. 
  • De dansvoorstelling “MI” was een groot succes met meer dan 500 wapperende (applaus)handen. 12 dove en slechthorende dansers maakten er een indrukwekkende voorstelling vertrekkend vanuit hun intuïtieve bewegingen. De toeschouwers werden meegenomen in de wereld van de bewegende stilte….

Ook de uitdagingen van 50 ploegen op het luchtkussen voetbalveldtornooi en talenten-demonstraties tijdens de Vlaamse Kermis werden tot een goed einde gebracht.

Steun door ehvl
€7.500
Organisatie
KIDS vzw
Kids 2019
import_blog
/blog/kids-vzw/