Koninklijke Sporting Hasselt vzw

Koninklijke Sporting Hasselt is een voetbalvereniging met een jeugdafdeling. De club is toegankelijk voor iedereen. Door middel van projecten wilt Sporting Hasselt ook kinderen en jongeren uit kansarme buurten de stap naar het verenigingsleven doen zetten. Sport is de hefboom, voetbal het instrument.

Project: Meet the World!

Meet the World!, het vervolg op het succesvolle project ‘Street heroes’ van Sporting Hasselt. Dankzij het succesvolle project ‘Street heroes’ van Sporting Hasselt hebben ook kinderen en jongeren uit kansarme buurten hun weg gevonden naar een voetbalclub.

Met het project ‘Meet the world’ wilt Sporting Hasselt i.s.m. SKF Tongeren nog een stapje verder gaan en voorzien ze diverse voetbaltornooien voor kansarme kinderen en jongeren tussen 11 en 15 jaar. Absolute kers op de taart is een door SKF bekostigde deelname aan een wereldvoetbaltornooi in Zweden.

Op deze manier biedt men de jongeren de kans om te werken aan een positief traject waarin ze hun droom kunnen waarmaken en ook hun persoonlijkheid kunnen verrijken door sportieve ontmoetingen en het actief nastreven van een droom. 

Steun door ehvl
€7.500
Organisatie
Koninklijke Sporting Hasselt vzw
Koninklijke Sporting Hasselt 2019