Terug naar het overzicht
Gouden partner
Gouden partner

Carglass®, specialist in autobeglazing en klantenservice

 

Carglass®, de specialist in het herstellen en vervangen van alle autoruiten, maakt deel uit van Belron® International, de grootste onderneming in de wereld gespecialiseerd in het herstellen en vervangen van autoruiten. 


Met ons nationaal netwerk, ons mobiel netwerk, onze 24-uren-service, ons eigen Customer Contact Center, ons eigen distributiecentrum in Hasselt en onze gratis service-lijn “0800-136 36” investeren wij maximaal in klantenservice.

Naast een eigen nationaal opleidingscentrum hebben we ook een internationaal R&D-afdeling waar alle technologische innovaties op de voet gevolgd worden.

  

Carglass® steunt sociale projecten

 

Carglass® vervult naast een economische ook een maatschappelijke rol. Daarom trachten wij regelmatig onder de noemer Charity by Carglass® en met de steun van onze medewerkers een aantal goed overwogen initiatieven in het binnen- en buitenland te ondersteunen waarbij de Carglass® waarden (respect, eerlijkheid, solidariteit en creativiteit) worden nageleefd.

Gezien de ligging van ons hoofdkantoor (Hasselt) is Carglass® uiteraard zeer nauw betrokken met het maatschappelijk leven in Limburg. Daarom ondersteunen we sinds heel wat jaren het project ‘Een Hart voor Limburg’.

 

 

Guido De Paepe CEO Carglass Belux

 

‘Een Hart voor Limburg steunt mooie locale initiatieven.  Ons hoofdkantoor ligt in Limburg. We willen iets teruggeven aan de plek waar we actief zijn. Met de medewerking van Een Hart voor Limburg kunnen we hier gericht invulling aan geven.’


Het bedrijf

Sector Dienstverlening
Activiteit Herstellen en vervangen van autoruiten
Medewerkers 800
Opgericht in 1987
Actieradius Nationaal
Vestigingen 42 vestigingen in België
Contact nathalie.gilson@carglass.be
Website www.carglass.be