Terug naar het overzicht
Logistieke Partner
Logistieke Partner

Offitel NV werd, medio 1996, opgestart met een beperkte equipe van 3 medewerkers. Door sterke innovatieve inspanningen, een hecht team met een uitzonderlijk hoog gehalte aan gezonde motivatie, en een strak kwaliteitsbeleid is Offitel uitgegroeid tot een volwaardige KMO. Het aantal medewerkers bedraagt inmiddels iets minder dan 50 voltijdse equivalente.

 

Het klantenbestand bestaat uit een aantal bedrijven en vrije beroepen van diverse pluimage, gaande van uitzend-en postorderbedrijven, koeltechnische firma’s tot een groot aantal vrije beroepen.

Offitel NV gevestigd op het industrieterrein Genk-Zuid, een stek waarbij vooral veel aandacht werd besteed aan het comfort van de medewerkers.

KWALITEIT, geen loos begrip! Offitel heeft al meer dan 10 jaar de kwaliteitsnorm ISO 9001:2000. Concreet wil dit zeggen dat we onszelf een aantal kwaliteitscriteria opleggen die dagdagelijks worden getoetst aan de realiteit zodat een permanente verbetering van onze diensten kan gegarandeerd worden, tevens een garantie dat AFSPRAKEN ook correct NAGELEEFD worden, goede afspraken maken immers goede vrienden.

De afdeling ‘FollowUpTeam’ maakt voor tal van bedrijven kwaliteitsvolle afspraken, datacheck’s en tal van marketing aanvullende opdrachten. Offitel zet dus maar al te graag de schouders onder eHvL.

 

 

 

Een Hart voor Limburg is geen ver-van-mijn-bedshow. Alle projecten liggen in onze achtertuin. Het zijn projecten van en voor Limburgers’.

Luc Vannitsen, Zaakvoerder Offitel

Het bedrijf

Sector Diensten
Activiteit Telesecretariaat, Telemarketing (B2B)
Medewerkers Net geen 50
Opgericht in 1996
Actieradius Hoofdzakelijk Benelux
Vestigingen 1 in het mooie Genk
Contact Mieënbroekstraat 33-35, 3600 Genk - 0800 93 096
Website www.offitel.be - www.followupteam.be