Terug naar het overzicht
Zilveren partner
Zilveren partner

"Meer dan een hart voor bouwen"

 

Mathieu Gijbels is een turn key aannemer die een totaalpakket aan bouwkundige diensten aanbiedt, van vastgoedadvies, nieuwbouw en renovatie, tot onderhoud- en service diensten. Vandaag werken we met 300 medewerkers aan levenslange relaties met onze klanten.

"In onze organisatie staan onze mensen centraal. Zij zijn ons belangrijkste kapitaal. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een organisatie met een sterke structuur, maar wel met behoud van het familiale karakter. Wij geloven dat wanneer mensen zich goed voelen in ons bedrijf, dit alleen maar ten goede komt aan de productiviteit.

Daarom hechten wij erg veel belang aan de lange termijn relaties met onze mensen. Wij realiseren ons dat wij als bedrijf geen eiland zijn, maar te midden van een samenleving werken. Het is belangrijk dat die samenleving ook oog heeft voor de minder sterke, en dat wij daarin ook als bedrijf onze verantwoordelijkheid nemen. 
Daarom dat wij kiezen om met het Streekfonds Een Hart voor Limburg in onze eigen regio de mensen die het minder goed hebben te ondersteunen. Wij zijn positief en wij geloven dat mensen zich nog steeds verantwoordelijk en solidair voelen met de zwakkeren in de maatschappij. Medewerkers die met deze overtuiging leven, moeten ook weten dat dit onze visie is."

www.gijbels.be