Terug naar het overzicht
Logistieke partner
Logistieke partner

FoedererDFK is een onafhankelijk kantoor van accountants, bedrijfsrevisoren, fiscalisten en consultants. Wij zijn een kantoor ontstaan uit roots doorheen heel Limburg. Onze meer dan 90 medewerkers (in de vestigingen Hasselt, Bree en Sint-Truiden) dragen, als “Partners in Business”, de Limburgse ondernemers in hun hart.

Wij staan dicht bij de klant en bouwen daarom graag een langdurige relatie uit, gebaseerd op kennis en vertrouwen. Aandacht, persoonlijke benadering en flexibiliteit zijn daarbij voor ons belangrijk. Ieder probleem wordt vanuit verschillende invalshoeken benaderd, zodat elke oplossing op verschillende peilers rust.

Een professionele benadering vanuit een no-nonsense houding, creatief en oplossingsgericht. Bij ons staat de ondernemer centraal. Als “Partners in Business” groeien wij mee met onze klanten, van klein naar groot, van deze generatie naar de volgende.

Een Hart voor Limburg:

Partner zijn van “Een Hart voor Limburg” is onze weloverwogen keuze om mee te bouwen aan een solidaire en duurzame samenleving in Limburg en kwetsbare kinderen en jongeren een kans te geven. Een kans is namelijk het mooiste dat je een kind kan geven.

 

Meer informatie: www.foederer.be