Terug naar het overzicht
Logistieke partner
Logistieke partner

Circuit Zolder wil de Europese top van auto-, motor-, fiets- en X-sport evenementen en opleidingen op een innoverende manier brengen naar een breed publiek en zo meehelpen aan de economische, sportieve en toeristische ontwikkeling van de regio, en dit op een onafhankelijke en integere manier.

Jaarlijks bezoeken meer dan 400.000 toeschouwers uit binnen- en buitenland Circuit Zolder. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid, de prachtige ligging en de voortreffelijke accommodatie biedt Circuit Zolder exclusieve hospitality mogelijkheden.

 

Maatschappelijk engagement

Op Circuit Zolder zien we dagelijks blije kindergezichten. Die lach willen we op ieders gezicht zien, ook de jongeren die minder kansen hebben of krijgen. Ieder kind moet de kans krijgen om te genieten. En dat is net het doel van de organisatie ‘een Hart voor Limburg’. 

 

We dragen graag ons steentje bij aan de projecten van de organisatie door onze locaties beschikbaar te stellen. Die zijn gelegen in het midden van het Limburgse groen. Hier kom je voor een totaalbeleving: je wordt ondergedompeld in een unieke sfeer met het geluid van scheurende banden van razendsnelle racewagens op de achtergrond. Kippenvel en adrenaline verzekerd!

 

“Circuit Zolder is de ideale locatie om even alle zorgen te vergeten. Hier toveren we een lach op ieders kindergezicht. Een samenwerking met de organisatie kon niet uitblijven.”

 

 

Sven Pribylla