Terug naar het overzicht
Bronzen Partner
Bronzen Partner

Aspiravi Energy levert groene, lokale elektriciteit aan een voordelig tarief. Een gedeelte van de energieprijs gaat bovendien naar Een Hart voor Limburg.

 

4 kernwaarden: groen, lokaal, sociaal en voordelig

 

De elektriciteit van Aspiravi Energy is groene energie geproduceerd uit windprojecten, zonnepanelen en waterkracht- en biomassacentrales in België. Er wordt dus voluit gekozen voor duurzame en hernieuwbare energiebronnen, waardoor schadelijke effecten op het milieu worden geminimaliseerd, niet enkel vandaag maar ook in de toekomst.

 

Door tevens te kiezen voor energie opgewekt in België, wordt de plaatselijke economie en tewerkstelling ondersteund.

 

Voorts werd ervoor gekozen om ook een sociale component aan het aanbod toe te voegen. In de praktijk betekent dit dat 1 euro / MWh verbruikte energie wordt aangerekend ten voordele van lokale projecten tegen energiearmoede. Hiervoor wordt samengewerkt met ‘Een Hart voor Limburg’. Voor een doorsnee Vlaams gezin met een verbruik van 3.500 KWh per jaar stemt dit overeen met een bijdrage van 3,5 euro per jaar. Het opgehaalde bedrag wordt door Aspiravi Energy integraal doorgestort. Bovendien kan elke klant van Aspiravi Energy er steeds voor opteren om een hoger bedrag te schenken.

 

Tenslotte staat Aspiravi Energy voor duurzame klantenrelaties, we bieden elektriciteit aan een competitieve prijs, op lange termijn. We zijn geen prijsbreker die klanten lokken met eenmalige acties, maar staan wel voor een persoonlijke aanpak en voordelige tarieven, en dit op elk moment.

 

Meer informatie over Aspiravi Energy, de tarieven en hoe u klant kan worden, is beschikbaar op www.aspiravi-energy.be

 

 

Als duurzame energieleverancier steken wij ook graag onze energie in het ondersteunen van kansen voor jongeren en kinderen’.

Ludo Kelchtermans, Bestuurder Aspiravi Energy

Het bedrijf

Sector Energie
Activiteit Levering electriciteit
Medewerkers 1
Opgericht in 2014
Actieradius Vlaanderen
Vestigingen 1 in Genk
Contact Thor Park 8300, Poort Genk, 3600 Genk - welcome@aspiravi-energy.be
Website www.aspiravi-energy.be