Terug naar het overzicht
Gouden Partner
Gouden Partner

Een verschil maken in de wereld

Steeds vaker beseffen mensen dat het werk dat wij doen grote gevolgen heeft voor hun leven – voor de bedrijven waarin ze werken, voor de investeringen die ze doen, evenals voor de kapitaalmarkten en de wereldeconomie in het algemeen. Daarom proberen we écht iets te doen voor de gemeenschappen waarin we wonen en werken. En gebruiken we onze kennis en middelen om positieve sociale veranderingen te bewerkstelligen.

 

Ondernemerschap stimuleren

We stimuleren ondernemerschap via ons Onderneming van het Jaar® -programma en diverse partnerships met universiteiten en managementscholen. We vinden dat ondernemers onze samenleving een dienst bewijzen. Ze scheppen jobs, doen de economie draaien en zorgen voor een levendige gemeenschap. We zetten onze kennis en vaardigheden in om opkomende economieën en nieuwe bedrijven te doen bloeien.

 

Tijd en talent ter beschikking stellen

Onze medewerkers steunen veel goede doelen en non-profitorganisaties (NFTE,

Unifund, etc…). We geven iedereen de kans om hieraan tijd en geld te spenderen.

 

Een wereld van verschil voor Limburg

“EY is al meer dan 30 jaar aanwezig in Limburg. Wij hebben dan ook gekozen voor Een Hart voor Limburg omdat dit project beantwoordt aan datgene waar we voor staan, namelijk het bouwen aan een beter werkende wereld door het steunen van doelgerichte projecten met een sterk sociaal engagement. Zo wil EY een wereld van verschil maken voor Limburg”, aldus Stefan Olivier, vennoot en kantoorvoorzitter EY Hasselt. 

 

 

In uitvoering van onze bedrijfsfilosofie Building a Better Working World, is EY België reeds jarenlang trotse partner van Een Hart voor Limburg’.

Stefan Olivier, vennoot en kantoorvoorzitter EY Hasselt

Het bedrijf

Sector Diensten
Activiteit Assurance, Taks, Advisory en Transaction Advisory Services
Medewerkers 1.750 in België
Opgericht in 1989
Actieradius 140 landen wereldwijd
Vestigingen 11 vestigingen in België
Contact Herckenrodesingel 4A box 1, 3500 Hasselt
Website www.ey.com/be