Terug naar het overzicht
Bronzen Partner
Bronzen Partner

Democo Group uit Hasselt is – als bouwgroep – reeds sinds 1977 actief in de bouwsector en bestaat uit een groep van negen bedrijven die een breed scala van activiteiten aanbiedt, gaande van projectontwikkeling en algemene aanneming tot gebouwentechnieken en afwerking. De verschillende bedrijven werken zelfstandig maar kunnen ook als geïntegreerde groep projecten aanpakken en maximaal synergiën ontwikkelen.

 

De verschillende bedrijven van de Democo Group zijn onderverdeeld in drie takken:

  • Algemene aannemer: Democo, Deholi (interieurbouw) en Democo Poland.
  • Technische groep: Van Den Briele (HVAC & sanitair), AEW (elektrotechnische installaties), AEW Green (fotovoltaïsche zonnepanelen), AEW Veiligheid en Demtec Services (technisch onderhoud).
  • Projectontwikkeling: DMI Vastgoed.

 

Vanuit onze vestigingen in Hasselt, Brussel en Antwerpen bedienen we een ruim werkterrein. De groep stelt in totaal ongeveer 560 mensen tewerk.

 

Bij Democo Group slaagden we erin sterk te groeien en een professionele structuur te ontwikkelen. Dit zonder onze familiale betrokkenheid en toewijding te verliezen.

Vandaar ook ons engagement om initiatieven zoals Een Hart voor Limburg te ondersteunen met kansenbevorderende projecten voor kansarme Limburgse jongeren.

 

 

Ook dit jaar heeft Democo Group een hart voor Limburg en herbevestigen wij onze steun aan de acties ten voordele van de Limburgse sociale organisaties’.

Philippe Demot, Gedelegeerd bestuurder Democo Group

Het bedrijf

Sector Bouwsector
Activiteit
Medewerkers 560
Opgericht in 1977
Actieradius Vlaanderen
Vestigingen Hasselt, Brussel, Antwerpen
Contact Herkenrodesingel 4b, 3500 Hasselt
Website www.democogroup.be