Terug naar het overzicht
Logistieke Partner
Logistieke Partner

Drukkerij Jansen is een van de gevestigde waarden in Zuid-Limburg. Reeds in het grafische vak actief sinds 1968 en vanaf 1982 als zelfstandig drukker.

In het begin was het bedrijf een eenmanszaak maar gestadig groeide het tot een bedrijf met 11 medewerkers. Dat het bij ons goed om werken is, bewijst de lange loopbaan van ons personeel. Sinds 2005 werken wij nog steeds met hetzelfde team die weten wat drukken en afwerken is.

Wij hebben geen vertegenwoordiger aangezien de klanten ons zelf weten te vinden. Hierdoor kunnen wij uiterst scherpe prijzen aanbieden. Met 11 vakmensen staan wij steeds klaar om een oplossing te bieden, ook voor complexe zaken.

 

Luxe drukwerk, alle commercieel- en familiedrukwerk, mappen, parkeerkaarten, wobblers, doosjes, boeken worden door ons gerealiseerd. Alles wordt binnenshuis gedaan: drukken, afwerken, veredeling van drukwerk, UV- en kras- of braille inkten, blind- en foliedruk.

Niet enkel drukken van brochures, ook de afwerking, nieten, spiralen, gelijmd, genaaid en genaaid met hardcover, schroeftechniek gebeurt in onze eigen drukkerij. Lamineren met gloss, mat of soft laminaat. Ook voor kleine oplages kan men terecht.

 

De laatste jaren is het digitale drukwerk een must geworden, en ook daar staan wij op de bovenste trede van de ladder. Als eerste in Limburg bezitten wij een digitale Ricoh-printer die zowel de quadri kleuren kan printen met als supplementen wit en vernis.

Ook op gebied van milieu proberen wij ons steentje bij te dragen: de helft van onze stroom genereren we zelf, al onze gebouwen zijn voorzien van ledverlichting en dat alleen levert een besparing van 12% op stroomverbruik.

 

 

Als steun een bijdrage kan zijn tot creëren van meer kansen voor zij die minder geluk hebben in het leven, daar doen we het voor’.

Jos Jansen, Drukkerij Jansen

Het bedrijf

Sector Grafisch
Activiteit Drukkerij
Medewerkers 8
Opgericht in 1982
Actieradius België
Vestigingen Hoeselt
Contact info@drukjansen.be
Website www.drukjansen.be