Beweeg - bedenk - schenk

BEWEEG

LAAT ROLLEN DIE SPIEREN

  • Met een sportieve actie steek je een tandje bij. Fietsen, wandelen, lopen, zwemmen,... alles kan. Sport en vrije is belangrijk voor iedereen; ook voor kinderen en jongeren in kwetsbare situaties. Tijd spenderen aan sport, hobby’s en sociale contacten is heilzaam; je batterijen raken weer aangevuld, stress vloeit weg. Supporteren voor iemands sportieve actie geeft daarbij ook nog eens een ongelooflijk groepsgevoel.

Maak je eigen sportieve actie, bepaal je target en laat je sponseren. Doen!

  • Wil je liever een bestaande actie steunen, dat kan natuurlijk ook. Op deze pagina kan je sterke mensen en straffe ondernemingen of organisaties vinden die al een actie organiseren. 

BEDENK

MAAK JE IDEE STRAFFER DAN JE KOFFIE!

  • Zin om zelf te brainstormen en je creativiteit ten volle te benutten. Maak je eigen actie als individu of met jouw organisatie, bedrijf, gemeente of stad. Van een benefietconcert, bedrijfsfeest, snoepjesverkoop tot spaghettifeest.

  • Wil je liever een bestaande actie steunen, dat kan natuurlijk ook. Op deze pagina kan je sterke mensen en straffe ondernemingen of organisaties vinden die al een actie organiseren. Leuke, enthousiasmerende, knotsgekke of heel gewone acties in alle vormen en maten.

SCHENK

GENIET VAN HET GEVEN

De makkelijkste weg om Een Hart voor Limburg te steunen is via een klassieke overschrijving; maar wist je dat je ook kan (laten) schenken op je huwelijk, je verjaardag of zelfs bij een opening van een nieuw bedrijfspand of een pensioen? Maak voor jouw gelegenheid een eigen schenkactie aan en geniet van het geven.

  • Verjaardag: Geef je een feest maar heb je alles al? Of wil je gewoon een deel van je verjaardag schenken? Laat je gasten dan online een gift doen op je eigen verjaardagsactie. Je verjaardag krijgt zo een tikkeltje extra cachet.

  • Geboorte: Je kan je geluk delen met moeders en kinderen die het minder gemakkelijk hebben. Vraag je familie en vrienden om het traditionele cadeau te vervangen door een gift te doen in je eigen geboorteactie.

  • Huwelijk of Jubileum: Je gaat binnenkort trouwen of een huwelijksverjaardag vieren? Gefeliciteerd! Geef een menselijke kant aan het feest, en vraag je gasten een online gift te doen in jullie persoonlijke feestactie.

beweegbedenkschenk