Ik geef steun

Wil jij ons steunen

Iedereen kan een bouwsteentje bijdragen! Dáár waar het telt.

Bij jou in de buurt – lokale impact – verbindend – warm – kleinschalig – concreet – mensen helpen die mensen helpen – duurzaam – schenkers – doeners – aangenaam – teambuilding – door en voor Limburg - voor onze toekomst.

Een Hart voor Limburg heeft je nodig. Want alleen met jouw steun kunnen we kansen realiseren en dromen waarmaken. Zorgen voor een betere samenleving is geen rocket science. Iedereen kan het en begint gewoon als je de deur uit gaat. Dichtbij. Omdat iedereen ergens op een plek woont waar kinderen of jongeren in kwetsbare posities een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Jouw bijdrage heeft een rechtstreeks effect op de toekomst van een kind.

De eenvoudigste manier om Een Hart voor Limburg te ondersteunen is via een gift. Stort je bijdrage op rekening BE79 7333 7333 3933 met de gestructureerde mededeling ***623/3786/60023***. Vanaf 40 euro ontvang je een fiscaal attest.

Wil je graag een actiecode bij je persoonlijke actie, dan kan je die aanvragen via info@ehvl.be. Wij helpen je graag verder. 

ook u kunt helpen

Heb je nog vragen?

Petronella Zelissen

Petronella helpt je graag verder via 011 87 83 13.

Contacteer Petronella via e-mail