MAAK JE IDEE STRAFFER DAN JE KOFFIE!

  • Zin om zelf te brainstormen en je creativiteit ten volle te benutten. Start je eigen actie met je collega’s, familie of individueel. 
  • Wil je liever een bestaande actie steunen, dat kan natuurlijk ook. 

Op ons online crowdfunding platform kan je sterke mensen en straffe ondernemingen of organisaties vinden die een actie organiseren voor Een Hart voor Limburg. Leuke, enthousiasmerende, knotsgekke of heel gewone acties in alle vormen en maten.

Ga hier rechtstreeks naar ons online crowdfunding platform en lees er alles over.

Wil je je actie liever niet online plaatsen, dat is geen enkel probleem. Er zijn mogelijkheden genoeg om een actie te organiseren. We helpen je graag verder om te kijken wat het best bij je actie past. 

Maak je idee straffer dan je koffie

FAQ

Super! Dat horen we graag. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij een online crowdfunding platform. Hierop plaats je in no-time je eigen actie. 

Je kan je actie helemaal customizen: een foto toevoegen, een target, timing, en natuurlijk een omschrijving van je actie. 

Er staat ook een deelknop naast je actie om zo je actie kenbaar te maken in je eigen netwerk.

Wil je je actie liever niet online plaatsen, dat is geen enkel probleem. Er zijn mogelijkheden genoeg om een actie te organiseren. 

We helpen je graag verder om te kijken wat het best bij je actie past. 

Er is uiteraard geen minimumopbrengst. We zijn erg blij met elke actie en elke gift, want we geloven heel erg in ‘samen staan we sterk’.

Wie weet heeft je enthousiasme en inspanningen de vonk doen overslaan naar andere, nieuwe initiatieven.

Want hoe meer mensen achter ons staan, hoe groter onze impact is.

Natuurlijk zetten we je actie graag mee in de kijker.

Afhankelijk van de timing en je actie proberen we via onze verschillende communicatie kanalen; waaronder sociale media; je actie kenbaar te maken. Breng ons dus zeker tijdig op de hoogte van je actie.   

Daarnaast stellen we ook eigen promotiemateriaal ter beschikking. Laat ons weten welke actie jullie plannen en we kijken samen welk promotiemateriaal best geschikt is.

We vinden het erg belangrijk om nazorg te verlenen na de actie. Een kaartje of een mailtje volgt enkele weken na je actie.

Wil je je actie officialiseren met een cheque-overhandiging? Neem dan contact op via mail info@ehvl.be of telefonisch 011/87.87/19

Heb je nog vragen?

Profielfoto Hanne Geusens_zonder witte rand

Hanne helpt je graag telefonisch verder 011/87.87.19

Contacteer Hanne via email