Events

tot 

KeiSolidair 2019

KeiSolidair is een jaarlijks weerkerende solidariteitsactie, ten voordele van van EHvL, waarin medewerkers van Limburgse bedrijven op een gestructureerde manier vorm geven aan hun sociaal engagement. 

Lees verder
tot 

Speculaasactie

Mmmm, heerlijke Hasseltse speculaas! Wie houdt daar nu niet van!

Verras medewerkers, klanten, vrienden of familie dit jaar met Sint of eindejaar en geef hen dit heerlijk hart cadeau.

Lees verder

Kookworkshop met gastheer Rudi Moesen (TVL)

Gezellig samen koken onder het toeziend oog van topchefs Peppe & Marcus en gastheer Rudi Moesen.

Van kook-analfabeet tot meesterkok, iedereen is welkom op deze culinaire trip doorheen Italië.

Lees verder

Kicker KeiSolidair

Ga jij samen met je collega's de uitdaging aan? Wie weet gaan jullie wel naar huis met de wisselbeker en winnen jullie een kickertafel van Take 5 and Play voor 3 maanden in jullie bedrijf.

Lees verder

De Snuggerste Staf

Ongetwijfeld dé bedrijvenquiz van het jaar. Via de meest uiteenlopende vragen - van echte breinbrekers tot weetjes-van-bij-de-kapper - gaan we op zoek naar “De Snuggerste Staf”.

Lees verder

The Golden Hasselt Awards

Op 22 november vindt de tweede editie van The Golden Hasselt Awards plaats in zaal Lorka in Hasselt. Het belooft opnieuw een heuse show te worden met enkele speciale gasten. 

Lees verder

WAW Sterrendiner 12*

Op 27 november serveert Een Hart voor Limburg het WAW Sterrendiner 12* in Hangar 58.  Laat u tijdens dit unieke charity diner verrassen door de 10 Limburgse sterrenchefs, samen goed voor 12 Michelinsterren.

Lees verder
tot 

De Warmste Week 2019

Tijdens De Warmste Week van 2018 konden we rekenen op de steun van heel wat Limburgers. Er werd massaal gebakken en gekookt, gesport, geknutseld, gefeest,... en dat allemaal t.v.v. de meest kwetsbare kinderen in onze provincie. 

Lees verder